Диляна Попова дразни Блатечки с Ники Михайлов (Вижте какви номера му върти)

Гласувайте за статията

Диляна Попова избра печеливша стратегия да си върне бащата на детето, моделката го накара да ревнува от Ники Михайлов

Красивата Диляна Попова се оказа и хитра жена. Вместо да оплюва бащата на детето си тя запази добрия тон. Не спря да го хвали колко добър баща е. След като я заряза. А в последно време вкара и доза ревност. Като предизвика Асен да я ревнува.Диляна Попова

Борил чака татко си

Борил чака татко си

Красавицата отново се върна на модния подиум. И то като лице на модния бранд Diesel. Чийто отскорошен собственик стана най-търсения ерген Ники  Михайлов. С няколко трика от женската си хитрост моделката накарала Блатечки да изпита луда ревност. Като се снимала в предизвикателна фотосесия за тузарската марка. А по времето на снимките прекарала дълги часове с необвързания футболист. Който скоро стартира новия си бизнес, предават от  hotarena.net.

Така Диляна Попова жегнала мъжкото его на палавия мачо Блатечки. Като му показала, че не само е една от най-красивите жени в България. Но и, че само може да съжалява дето си позволи да я загуби.

Асен Блатечки разбрал, че като нищо завинаги ще изпусне Диляна. А с нея може да загуби и чаровния хлапак Борил. С който красавицата го дари. Затова предпочел по-често да навестява бившата си и детето си. Дори с риск да разсърди жена си Катерина. С която снимат общ проект. Зарязвал снимките и отскачал до дома на Диляна Попова. Прекарвал повече време със сина си. Който се радвал на всяка среща със своя татко. Все пак е момче и му липсва мъжко присъствие в майчиния дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар