Диляна Попова дразни Блатечки със секси визия (Разделиха ли се с актьора – Снимки)

Гласувайте за статията

Моделката изуми с нова визия, след като отсвири бала на щерката на Асен, претърпя пълна промяна

Диляна Попова с коренно различен имидж се снима на морския бряг. Моделката се появи с нова прическа и намекна, че щом една жена иска да сложи ново начало в живота си сменя фризурата.

Дали наистина е така можем само да гадаем, но такава коренна промяна на външния вид говори, че в душата на красавицата текат сложни душевни процеси, които са сигнал, предизвикан от желание за ново начало.

Диляна Попова сияе в нова секси визия
Снимка: Инстаграм

Диляна Попова изненада феновете си с нова серия от снимки, публикувани в личния й профил в Инстаграм. На които хубавицата е с по-къса коса в стил „каре” до раменете. А цветът й е в най-модерния за сезона медено червен нюанс.

На фотосите от морския бряг Попова, която от известни време се намира в Приморско и то без Асен Блатечки е по потниче, в тон с косата и къси панталонки. Моделката седи на пясъка и събира слънчевите лъчи, птредават от life.dir.bg.

Феновете на актрисата харесаха новата й визия, но говорят, че нещо в отношенията й с Блатечки пак куца. Те смятат, че с тази секси визия тя го кара да ревнува или пък го дразни, че я остави да замине сама на море. А и сигналите, които излъчва тази нейна коренна промяна ги карат да подозират, че страстната й връзка с актьора, от когото роди дете май наистина се е изчерпала.

Вижте още внимки на красавицата в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар