Диляна Попова в депресия след раздялата с Блатечки

Гласувайте за статията

Според източници Диляна Попова изпаднала в дълбока депресия, след като Асен Блатечки я зарязал. Първоначално двамата отричаха да имат нещо общо помежду си, но след като истината излезе наяве, актьорът решил да спасява спешно брака си.

Моделката била убедена, че Блатечки ще бъде с нея при всички положения и дори очаквала той да се разведе със законната си половинка. След като се случило точно обратното обаче била съсипана.

Синеоката красавица се захванала яко да работи, за да запълва времето си и да не се измъчва с мисли за неверния любовник. Графикът й е запълнен с ангажименти от сутринта до вечерта. Освен модни изяви, снимки в нов филм и ангажименти в дизайнерското й ателие, в графика е плануван и запис на песен.

Моделката е решила да става певица и вече работи по дебютното си парче Rocks Boom – саундтрак към филма „Още една мечта”, в който ще участва. Освен Диляна, героини във филма ще бъдат и актрисите Койна Русева, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова, които също ще се включат в изпълнението на песента.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар