Диляна Попова блесна с прозрение: Ще преборя ковид с глад! (Моделката луда фенка на гладолечението – Подробности)

Гласувайте за статията

Странни разбирания за борба с коронавируса демонстрира хубавицата Диляна Попова

Тя гостува в сутрешното предаване на Гала – „На кафе“. Именно пред водещата моделката намери свое решение за борба с ковид. От думите ѝ стана ясно, че все още, слава богу, не се е разболявала от вируса. Но и ако животът ѝ поднесе лимон под формата на болест, знае какво да направи, а именно – гладолечение. Несъмнено Диляна Попова не е сред най-интелектуалните особи на нашето време, но този път признанията ѝ като че ли дойдоха в повече на широката аудитория.

Диляна Попова е фенка на гладолечението дори и в критични ситуации

Диляна Попова е фенка на гладолечението дори и в критични ситуации
Снимка: Инстаграм

„Не съм минала през вируса и гледам да не му отдавам толкова значение. Вкъщи лекарства рядко се приемат, Борил никога не е пил антибиотик. Опитваме се да се лекуваме с чай, витамин С и такива неща до момента, в който не се налага“, споделя красавицата по повод най-актуалната тема в последните месеци. И макар всекидневно да губят живота си по 100-200 души, за нея явно това не е кой знае какъв проблем.

„Ако ми се случи К-19, мисля, че ще опитам първо да го преборя с глад. Вярвам, че гладолечението работи много“, продължава Диляна Попова разсъжденията си. Така от признанията ѝ става ясно, че никак не се притеснява. Освен това е и върла фенка на гладолечението. Спорен е въпросът доколко постът на хляб и вода е полезен в момент, когато организмът страда неимоверно под влияние на коварния вирус.

Немалко хора загубиха живота си в резултат на заразяване. И макар при някои болестта да протича безсимптомно, при други се оказа фатална. И за сина си Борил моделката бе особено словоохотлива при Гала. „Хич не му харесва темата с училището. Но пък аз съм суперщастлива , че е в музикалното училище, изключително добре му пасва“, сподели още по темата тя, цитирана от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар