Диляна и Блатечки поотделно на море (Двойката разделена за лятото)

Гласувайте за статията

Диляна и Блатечки не прекарват лятото си заедно

Нека да е лято, нека има пясък, вълни и коктейли! Любимият сезон е за море – и фамилията Блатечки не прави изключение, само че са… поотделно.

Катерина Горанова, с която Асен Блатечки едва успя да си опази отношенията покрай факта, че забремени Диляна Попова, е на женско море с приятелки. Режисьорката Горанова събира близки аверки, с които да се разхлажда през юлските горещници. Майката на дъщерята на актьора събира тен вече от седмица насам в компанията на приятелките на име Катя и Елизабет.

Диляна и Блатечки

Снимка: хотАрена

Трите си изкарват чудно почивката далеч от София, като Катерина дори е в хумористично-поетично настроение и казва следната мъдрост: „Нито едно кюфте не може да ти достави толкова удоволствие, колкото… две кюфтета!“

По същото време на морето е и Асен Блатечки, но той в момента посвещава времето си на малкия Борил, своя мъжки наследник. Баща и син трупат безценни летни спомени по атракционните съоръжения на морето – водни пързалки, въртележки и др. Блатечки си е купил специален водоустойчив телефон, с който смело влиза в басейна и снима клипчета на Борил, който се пуска по водната пързалка и вдига цунами от пръски, пише „България Днес“.

На морето в момента е и другата жена в живота на Асен Блатечки – Диляна Попова, майката на Борил. Фаталната синеока красавица едновременно отмаря и работи на родното Черноморие. Често й се налага да снима фотосесии, да рекламира продукти от пясъка. А в момента има доста пo-сериозен ангажимент – снима втора част на хита на Ники Илиев „Завръщане“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар