Див екшън! Райна заряза гаджето си с луд скандал, намесва се и полицията (Всичко за цирка)

Райна би шута на Валери Тюлеков с див екшън

Сладкопойното пиле на поп фолка Райна се раздели с бурен скандал с гаджето си ММА боеца Валери Тюлеков. Двамата, които за около година обиколиха любимите дестинации на певицата и демонстрираха абсолютна физическа и духовна близост, се скарали жестоко и завършили в полицията, където продължили с взаимните обиди.

Райна и Валери Тюлеков
Снимка: Инстаграм

Тюлеков взел телефона на Райна, както и ключовете от колата ѝ след шумната разпра. Тя го наклеветила в полицията и там словесният екшън продължил, разбра Struma.com. Взаимните им обвинения били срамни и позорни.

Веднага след скандала Тюлеков и Райна махнаха всичките си снимки в „Инстаграм“, свидетелстващи за пламенната им любов. Припомняме, че двамата са гаджета от около година, в която сякаш връзката им бе безоблачна. Пътешествия, романтични жестове и думи и изведнъж брутална кавга. Ревност май, е в основаната на раздялата между двамата. Поне така се шушука в Сандански.

7 коментара
 1. Ани казва

  Айде моля ви се стига вече! Какво пиле, като гони 40? Попревтасала кокошка по ѝ отива!!!

 2. До ани злобната казва

  Превтасала ти е минджата.
  Райна е нещото, което можеш да си мечтаеш да бъдеш!
  И е на 37, Анджелина е на 45, Бионе е на 38, а за тях написа ли, че са превтасали бе злоботио женска, или на местна почва плюваш с миризливата си уста

 3. Az казва

  Много натурално красива и сьс красив глас нормално да подлудява мъжете уникална

 4. Слави казва

  Нормално да я ревнува, но чак пък да прави такива сцени е грозно. Тя е известна певица, красива жена, в реда на нещата е да я искат много мъже, важното е, че тя си е избрала него. Мъжете не ги мислят така нещата, обаче.

 5. NQMA казва

  DO ANI ZLOBATA Ti da ne si slqpa,ili si lesbika,a moje bi i gei,ii travestit?,neznam tyk polovinata i pshete vazhvali ama nadali mojete da si si pozvolite i 1 ve4er s elitna pata kompanionka

 6. Лилия казва

  Тоя е психо, всичките му връзки приключват грозно, целия град му знае изцепките

 7. Филева казва

  Райна може да има който си поиска , този беше много ниска топка за нея, макар да се обичаха, балансът липсваше

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.