Дивна се издаде, че тя е Пилето в „Маскираният певец“ (Вижте как се разкри)

Гласувайте за статията

Дивна разкри уличаваща информация, че точно тя е Пилето в риалити формата

„Маскираният певец“ е най-загадъчното риалити в родния ефир. Участниците се пазят в пълна тайна, а договор ги задължава да се крият дори и от семействата си. Всяка седмица те излизат на сцената и пеят избрана от тях песен, както и дават улики за самоличността си, които панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева се мъчат да разкодират.

Някои от маските вече паднаха. За останалите се появиха доста имена като твърдения, че се крият зад ефектните костюми.

Дивна Пилето Маскираният певец

Снимка: ХотАрена

След като ви съобщихме, че зад костюма на принцесата се крие със сигурност фолкпевицата Алисия, сега ще ви кажем и още едно сигурно име в отбора на тайните участници, като предоставим и доказателства за твърденията си.

На последния лайф Пилето даде много подробна улика за себе си. То заяви, че за за добро или лошо числото 12 е променило живота му. Още от самото начало изказахме нашето предположение, че това е Дивна.

А сега сме вече на 100% убедени. Тази улика издаде малкото Пиле. Дивна стана популярна едва 12-годишна. Тогава участва в „Пей с мен“, където Миро я избира за своя дуетна половинка и двамата печелят формата. На 12 март 2018 г. пък Дивна претърпя много тежка катастрофа с приятелката си – моделът Кристин Илиева.

Певицата се отърва с леки наранявания, но не така се стекоха обстоятелствата с нейната дружка, която продължава да се бори за пълноценен живот, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар