Дивна отново на сцена след катастрофата с Кристин! (Певицата с първа изява след ужаса)

Гласувайте за статията

Дивна отново ще се изявява на сцена след като едва не уби моделката Кристин в катастрофа

Дивна се връща на сцената за първи път след ужаса

Поп певицата Дивна, която претърпя тежка катастрофа през март, се връща на сцената утре, пише „Телеграф“. Тя ще подкрепи благотворителна инициатива за свои тежко болни учители в Русе. След катастрофата Дивна се скри от медиите и обществото, което я нападна заради травмата на приятелката й Кристин Илиева, която бе тежко ранена по време на инцидента.

Певицата дори заличи профилната си снимка от социалните мрежи и не е активна в нито един от профилите си. Дивна не приемаше никакви участия и тръгна слух, че се е отказала от кариерата си. Младата изпълнителка обаче явно е събрала сили да си стъпи на краката.

Дивна

Снимка: Блиц

За това сочи утрешното й участие в концерт в Русе. Преподавателката по природни науки Елена Павлова и учителят по изобразително изкуство Стефан Петров се борят с коварно заболяване и са претърпели сериозни интервенции. За възстановяванието им са необходими доста средства за процедури и медикаменти. Освен Дивна участие ще вземат ощерусенската рок група БНР, рапърът Димчо и други любими изпълнители, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар