Диви скандали тресат империята „Пайнер”!

Гласувайте за статията

Диви скандали тресат „Пайнер”. Фолк певиците са се хванали за косите и провалят концерти!

Простотията в поп-фолк гилдията започва да си казва думата и да се проявяват последствията от това!

Всичко живо и певици и фенове са откачили напоследък и водят страшни войни, стига се даже до побоища и гаменски прояви по време на концертите. Певиците отменят участия когато им скимне, заради мизерии на свои колежки или защото нещо не им било харесало.

Преси

Преслава и Глория се скараха по време на концерта за две годишнината на „Пайнер HD“.

Прецакани любовници, крадли на гаджета, подли войни за благоволението на Митко Пайнера заради драгоценните 5 минутки слава, всички тези истории са превърнали империята „Пайнер” в долнопробно бойно поле. Побъркват и себе си и колегите си и феновете си.

Всички правят каквото си искат. Едни отменят концерти, други си подливат подло вода, трети си тръгват от участия в последния момент, само защото нещо не им било харесало, трети пеят без гащи и по зърна без капка срам и свян. Напротив даже, правят всичко възможно да се забележат срамотиите им, че било с*кси.

Феновете се претрепват по време на концерти, скачат като маймуни по техниката и я повреждат и никой не е в състояние да ги озапти. Разгонени фенки влизат зад кулисите и предлагат групов с*кс на режисьори и певци.

Направо е настъпил Армагедон в империята „Пайнер”!

Ето до това доведоха вулгарните поп-фолк песни, които възпитаха едно цяло поколение!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Диви скандали тресат империята „Пайнер”!”

 1. Mimi Dimitrowa

  юли 02. 2012

  До голяма степен истина.Аз бих казала: Когато котката я няма мишките танцуват.Мисля че императора на тази империя го няма.Така ще бъде докато не спре да си продава управлението и не въведе строги принципи за управление.Когато има правила има ред.В противен случай ще му бутнат къщичката ,а може би и това е целта ще го купят евтино.

  Reply to this comment
 2. Бельо

  юли 15. 2012

  Абе стига сте обвинявали Бойко или който и да е ,от нас зависи ,дали ще съществува славата на такива никаквици дето се продават за жълти стотинки, долнопробни пачи от селата ,без възпитание, камо ли пък да притежават хубост и класа. Докога ще ги слагат на разни билбордове из страната и ще вменяват на нас ,че това е хубавото, не това не е хубавото , а пошлото и мизерното и то най-добре се проявява чрез чалга певиците и тяхната долнопробна музика . Но пак казвам ние сме си виновни , че допускаме това..Слушайте хубава музика по радиата и се кефете на самите себе си и на вашия живот , не подхранвайте такива прости селянки ,като тази на снимката ,защото тя освен да се продава и да скача от легло в легло с друго не може да се похвали..

  Reply to this comment
 3. Сияйна

  юли 15. 2012

  Докога ще ги гледате тези прости момичета, те не притежават нито хубост, нито интелект, защо подхранвате славата на простаците като ги гледате и давате пари за тяхните концерти?По -добре слушайте хубава музика по радиото.

  Reply to this comment
 4. Пейо

  юли 15. 2012

  Колко прост трябва да си за да гледаш ,слушаш и изобщо да се занимаваш с такива женоря дето пеят чалга ,ми те са измета на обществото

  Reply to this comment

Добавете коментар