„Дивият ангел“ Наталия Орейро с драматична съдба (Скандална изневяра разби живота й)

Гласувайте за статията

Два брака и тежък развод бележат съдбата на Наталия Орейро от „Дивият ангел“

Два брака и тежък развод бележат съдбата на Наталия Орейро от „Дивият ангел“. Кралицата на латино сериалите премина през куп изпитания, преди да открие щастието.

Успехът я бележи още съвсем млада с „Дивият ангел“. Хубавата Наталия обаче преминава през редица изпитания, свързани с кариерата и личния й живот.

През 1996 година Наталия е една от звездите на Уругвай. Ролите й в телевизията следват една след друга, а в любовта изглежда повече от щастлива — има връзка с колегата си Пабло Ечари. Двамата обаче постоянно се карат и събират. За последно, след като името на актрисата е забъркано в скандал с изневяра. Твърди се, че е разбила брака на Бенхамин Викуня и суперзвездата Пампита.

Слуховете за афера с Орейро, идват по времето, когато певицата губи детето си от втория си мъж. За съжаление клеймото пада именно върху Наталия. Самата тя има връзка с Айвън Ноубъл, но след скандалите около личния им живот и тази любовна история е прекратена, пише lacritica.com.ar.

Заради етикета „разбивачка на семейства“, доста време Наталия не може да си намери нова роля. И се посвещава на музикалната си кариера. За щастие Европа се оказва по-толерантна от Южна Америка и тя бързо успява си върне славата и популярността. След успешните й турнета в Русия и Турция, Наталия се връща в Америка като звезда. А щастието не закъснява да й се усмихне. През 2001 година се омъжва за рок звездата Рикардо Моло и двамата имат вече 18 години щастлив брак. Семейството има и син — Мерлин Моло, който се ражда през 2012 година.

Наталия Орейро сн. Инстаграм

Наталия Орейро сн. Инстаграм

За Наталия кариерата е преди всичко, но след раждането на детето, тя по-рядко се ангажира с нови роли. „Аз съм преди всичко майка“, казва актрисата, която днес е едва на 42 години. А е преживяла повече, отколкото стотици други за цял един живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар