Диана Найденова приключи с кариерата си на журналист!

Гласувайте за статията

Диана Найденова сложи край на кариерата си като журналист. Вижте защо!

Диана Найденова сама се детронира и сложи край на кариерата си като журналист с непрофесионалната си арогантност и нетолерантност, която прояви в интервю по Би Ти Ви, с представител на екопротестите.

Обвинителният, презрителен и наставнически тон, с който говореше на еколога Петко Цветков по време на интервюто й навлече гнева на зрители и представители на екоорганизации.

диана

Диана Найденова сама се детронира като журналист с два погрешни хода!

Хората масово изказваха възмущението си и искаха уволнението й. В СЕМ заваляха писма и доклади за нейното непрофесионално и обидно и необективно поведение и отношение.

А най-голямата грешка на водещата беше извинението, което тя отправи към зрителите.

Това окончателно я съсипа, защото не беше искрено извинение, а неискрено и манипулативно подбрано клише от типа: самооправдание и савопревъзнасяне.

То беше по-скоро втора обида към зрителите на Би Ти Ви, като с в извинението си ги изкарва глуповати хора, които не я разбират. Едва ли не жертвата стана тя!

След двата си гафа – грозното интервю и лицемерното извинение, Диана Найденова може още дълго да се появява на екран или да говори в ефир, но едно е ясно – кариерата й в журналистиката приключи.Тя сама я прекрати,  защото не успя да пречупи своето его и така та изгуби доверието и уважението на зрителите и слушателите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

12 коментара to “Диана Найденова приключи с кариерата си на журналист!”

 1. Петър Цветанов

  юли 02. 2012

  Кучка!

  Reply to this comment
 2. Daniel Krustev

  юли 02. 2012

  Две кучки,даже

  Reply to this comment
 3. Iliqna Vasileva

  юли 02. 2012

  Интервюто на Диана Найденова беше перфектно! Възхищавам и се! Нека и други журналисти вземат пример от нея. Аз демокрацията я разбирам по този начин.А не със насилия или убийства.

  Reply to this comment
 4. наташа стоянова

  юли 02. 2012

  Да не обиждаме кучките! 🙂 На някои им харесват….

  Reply to this comment
 5. Пламен Минчев

  юли 03. 2012

  Това е безмерна наглост. Ще кажеш, че той е хванал този и го е насъскал срещу репортера. Отвратен съм. Ако е вярно, нека и е за урок.

  Reply to this comment
 6. Нина Мирчева

  юли 03. 2012

  Eвала на Найденова, една от най-добрите журналсти е и ако кариерата и приключи, жалко за телевизията, жалко и за зрителите.

  Reply to this comment
 7. Румяна Каршалъкова

  юли 03. 2012

  Това е нахално невъзпитана жена и не може да бъде журналистка, защото , едва ли са я уб„чили така, ако е завършила журналистика!

  Reply to this comment
 8. Nelly Gocheva

  юли 03. 2012

  отбелязах "харесва ми", но всъщност ми харесва твоето мнение, Нинка, аз също смятам, че приключването с кариерата на Диана Найденова би било загуба… впрочем такова бъдеще предрекоха и на Миролюба Бенатова след злополучните репортажи в Катуница, но това не я направи по-лош журналист, напротив. Да се надяваме, че и с Диана Найденова ще бъде така "Всяко чудо за три дни"… 🙂

  Reply to this comment
 9. Нина Мирчева

  юли 03. 2012

  Така е Нели

  Reply to this comment
 10. Интервюто е обидно за зрител като мен. Аз не искам селска кавга с доминиращ Бойковиски характер. Един репортер трябва да е безпристрастен и да не изказва лична теза и мнение а да отрази даден репортаж или интервю безпристрастно. Тук въпреки че харесвам водещата се прозира нейната омраза към събеседника и и това не и дава чест като един голям журналист.
  Да не забравяне и репортажа в селото на цар Киро в който пак БТВ репортерка зае позиция да съжалява имотите му. Ами психологическия тормоз защо никой не го взема като вандализъм и то в продължение на години.
  На хората взе да им писва от всички и от всичко. До гуша ни дойде от алчни хора!
  Е това е моето мнение.

  Reply to this comment
 11. Цанка Колева

  окт. 13. 2012

  Да ви кажа ,никога не съм я харесвала,прекалено голямо красноречие за собствен рейтинг, не е нещо особено като журналист,просто стандартен журналист,за мен нищо повече,но малко повечето агресия и следователски тон я изстреляха на върха! не ангажирам никой с мнението си!

  Reply to this comment
 12. slava Bogu

  окт. 13. 2012

  oooo най-сетне! толкова е противна!

  Reply to this comment

Добавете коментар