Диана Гущерова храни Добромир с калорични сандвичи!

Диана Гущерова храни Добромир с калорични сандвичи!
5 (100%) 1 vote

Диана Гущерова следи изкъсо за диетата на съпруга си, но доста често му позволява по някоя калорийна бомба

Диана Гущерова успя да втали сериозно богатия си съпруг

Диана Гущерова тъпче съпруга си с Добромир с калорийни сандвичи! Младата съпруга на богаташа не крие, че следи много изкъсо какво точно яде половинката й, който буквално не слага нищо в устата си без нейното съгласие. Строгата хубавица обаче все пак му позволява известни волности с изричното условие всички калорични храни, които Гущеров-старши похапва, да са изядени до обяд.

Диана Гущерова с Добромир

Диана Гущерова с Добромир

За да може през деня да изгори калориите. Преди няколко дена двойката беше забелязана да купува доволно количество сандвичи от заведение за бързо хранене, а Добромир незабавно похапнал единия.

Бившият депутат не крие, че именно благодарение на половинката си е успял най-накрая да се отърве от голяма част от излишните си килограми и поне малко да се втали. Диана следи стриктно за менюто му, заради което Добромир се съобразява изцяло с мнението й, припомнят от Hotarena.net.

„Тя промени живота ми към по-добро“, не пести суперлативите си богаташът. Който определено показа доста повече воля от сина си Християн. Богаташкият наследник така и не успя да се справи с наднорменото си тегло, въпреки желанието на половинката си Мария.

И вместо да си наложи по-строг режим на хранене, предпочита да стои дори и на плажа с тениска. Тъй като, ако я съблече, картинката е потресаваща, както се убедихме преди няколко дена. Не че има лошо в това да си пълен, пък и Отварачката не спира да обяснява как е лудо влюбена именно в тази му визия.

И естествено, всички фенове й вярват напълно. Другата голяма разлика между баща и син, е че докато Мара и Хриси движат с цял кордон охрана и ползват личен шофьор, Добромир и съпругата му Диана нямат подобни претенции и нямат бодигардове. Гущеров-старши пък шофира сам тузарските си возила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар