Диана Гущерова отново блести – вижте луксозния й дом (Снимка)

Диана Гущерова блесна на фото в Инстаграм и впечатли мрежата с възхитителната си визия

Диана Гущерова е подредила дома си, като съвременен дворец
Диана Гущерова е подредила дома си, като съвременен дворец

Прекрасната и стилна Диана Гущерова отново събра всички погледи. На снимката тя сияе величествено и показва безупречен елегантен стил. Съпругата на Добромир Гущеров трябва да служи за пример на всички жени, които се грижат за влиятелните си богати мъже.

Диана Гущерова е доказателството как една жена може да превърне своя любим от жабок в принц
Диана Гущерова е доказателството как една жена може да превърне своя любим от жабок в принц

Госпожа Гущерова възхити потребителите на социалната мрежа. Те се възхищават на нейната топ форма. Какво да кажем пък за изключителния вкус на дамата. Той се вижда, както в облеклото, така личи и от премерения грим и стилната прическа.

Снимката качи нейната дъщеря Мартина, която се гордее с прекрасната си родителка. Дияна Гущерова е щракната в своя дом. Той се намира в чужбина и блести с лукс и шикозен дизайн. Напълно подхожда на влиятелната дама и на нейният претенциозен вкус. Тя е подредила интериора, наподобявайки съвременен дворец.

Диана Гущерова е доказателството как една жена може да превърне своя любим от жабок в принц. Преди да се оженят Гущеров-старши тежи 136 килограма по времето, когато беше депутат. Сега милионерът под влиянието на Диана е свалил 54 килограма и е много по-различен от преди.

Съпругата на Добромир Гущеров е много упорита жена и постига всичко, каквото си постави за цел. За нея се твърди, че е била сервитьорка и продавачка на талони в бинго. Само, че вижте я сега. Дали Ви напомня с нещо за близкото си минало. Интелигентната дама има диплома на икономист.

Диана Гущерова е доказателство как от Пепеляшка можеш да се превърнеш принцеса. Необходими са не само късмет, а и много подобаващи лични качества.

Въпреки, че е само с 7 години по-голяма от фолк певицата Мария Диана Гущерова я засенчва с много по-изискан стил и естествена красота.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.