Джъстин Бийбър и Хейли с втори меден месец в изолация (Вижте как се забавляват)

Гласувайте за статията

Джъстин Бийбър и Хейли се радват на романтика по време на изолацията

За Джъстин Бийбър и Хейли карантината не е никакво изпитание както за другите семейни двойки. Влюбените, които претендират за най-романтична връзка като семейство се радват на изолацията, забавляват се и не се пускат един от друг нито за минута.

Младоженците са се уединили в селската къща на музиканта в Онтарио на езерото Пуслинч в Канада. Всеки ден си измислят всякакви забавления – създават си клипчете в TikTok, и то много успешно, играят настолни игри, готвят заедно и гледат филми.

Джъстин Бийбър и Хейли с меден несец по време на карантина
Снимки: Инстаграм

Освен това Бийбър не пропуска да изненада младата си съпруга. Вчера например певецът пусна ЕР с име Hailey’s Fav като избра пет от любимите песни на Хейли. Тяхната карантина все повече започва да прилича на меден месец, шегуват се техните фенове, предават от електронното издание elle.ru/celebrities.

 

И ако за някои двойки карантината е сериозно изпитание дори за най-сплотените, които все пак искат за малко поне да останат насаме със себе си, то за влюбените Хейли и Джъстин самоизолацията се оказа най-романтичното време.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар