Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил закъсаха за пари (Двойката продава дома си за 35 млн – Снимки)

Гласувайте за статията

Певецът купи имението преди 20 г за 8,3 млн долара, а сега го продава за 35

Къщата на Джъстин Тимбърлейк и Джеска Бийл в Холивуд Хилс, която все още е собственост на съпрузите, онзи ден бе пусната за продажба. Говори се, че световната криза е засегнала знаменитостите и се е отразила на финансовото им състояние, особено на Джесика, която върти безнес с храни.

Къщата в Холивуд Хилс
Снимка: Ютюб

Палата има дълга звездна история. Първият собственик на тази земя и жилищата върху нея е звездата от 40 -те години, актьорът Ерол Флин. Той построява оригинална къща с отворени пътеки и двустранни огледала.

През 80-те години имотът е придобит от компания за недвижими имоти и разрушават къщата, разбивайки постройката на части, една от които е купена през 2000 г. от актрисата Хелън Хънт. Тя построява къща в колониален испански стил с обща жилищна площ от 1,2 хиляди квадратни метра.

Снимки: Ютюб

40-годишният Тимбърлейк и 39-годишният Бийл също притежават още мезонет с четири спални и шест бани в Ню Йорк, който са придобили през 2017 г. за малко над 20 милиона долара, 127 акра южно от Нешвил и просторен дом в Wealthy в Монтана.

Още преди брака си с Джесика Бийл, певецът на популярната момчешка група ‘N Sync, Джъстин купи тази къща заедно със съседния парцел за 8,3 милиона. Фактът, че цената на една къща се е увеличила повече от четири пъти за двадесет години, се оправдава не само от инфлацията. Вилата е претърпяла драматични промени. Тук е извършен пълен ремонт, променящ интериора, с който се е заел звездния дизайнер Ести Стенли. 

Снимки: Ютюб

Освен това има огромен басейн с хидромасажна вана с изглед към долината Сан Фернандо. Сега къщата има седем спални, единадесет бани, фитнес зала и кино. А в зелената зона наоколо има тенис корт и къща за гости, предават от ru.hellomagazine.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар