Джъстин Теру сензационно: Дженифър винаги е била влюбена в Брад! (Бившият й още я ревнува)

Гласувайте за статията

Джъстин Теру още го боли за Джен, разкрива, че и по време на брака им е влюбена в Брад

Джъстин Теру и Дженифър Анистън бяха женени в продължение на две години. На пръв поглед изглеждаше че актрисата най-сетне е намерила семейно щастие. Но най-изненадващо през 2018 г двамата подадоха молба за развод. Като се опитаха след това да запазят приятелски отношения.

Джъстин и Дженифър винаги реагират топло един на друг и даже се виждат по празниците. Актьорът обаче все още преживява обида от бившата си съпруга, като положението се влоши когато в медиите започна да се коментира, че има възможност актрисата да се събере отново с Брад Пит.

Джъстин Теру и Дженифър Анистън
Снимка: Гугъл

Според хора от близкия кръг на Джъстин Теру той винаги се е имал за заместник на Брад Пит. А сега възнамерява да напише биографична книга и да говори за съвместния си живот с Дженифър.

Актьорът започна ръкописа миналата година като терапия след развода, но сега има намерение да го публикува, предават от msn.com.

Друг анонимен източник казва: „Джъстин Теру преживя повечето време от брака си, чувствайки се като алтернатива на Брад Пит. Въпреки, че Анистън го уверяваше, че не е така. Сега се оказва, че е бил прав през цялото време и от това болката му става още по-голяма. Страда от факта, че е прекарал години от живота си със жена, която е била влюбена в някой друг.”

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар