Джъстин Теру открил любовни бележки от Брад Пит за Дженифър Анистън! (Нови разкрития за развода им)

Гласувайте за статията

Джъстин Теру открил любовни послания от Брад Пит за Джен

Джъстин Теру намерил любовните бележки на Брад и Джен

Джъстин Теру открил любовни бележки от Брад Пит за Дженифър Анистън! Седмица след като двамата обявиха развода си, спекулациите за случилото се помежду им не стихват.

Според източник на Us Weekly, Теру не можел да се доверява на съпругата си, защото тя още пазила любовни записки от бившия си мъж Брад Пит. Теру разбрал за тях още миналата година и това силно повлияло на последвалите им отношения.

Това са били мили думи като: „Изглеждаш чудесно днес“ или „Скучно ми е без теб“, които Брад писал на звездата от „Приятели“ по време на брака им. Джен убеждаваше Джъстин, че те нищо не значат за нея, но той не бе във възторг и се почувствал „неуверен“, издават техни близки.

Джъстин Теру Дженифър Анистън Брад Пит49-годишната Анистън и 46-годишният Теру казаха, че се разделят на 15 февруари. В своето заявление те отбелязват, че това е единственият коментар, касаещ ситуацията и всички публикации от пресата може да бъдат счетени за спекулация.

Фенове на Анистън още се надяват, че тя може и да се завърне при Пит, който също се раздели със съпругата си Анджелина Джоли. Въпреки, че в официално изявление Анистън обяви, че двамата не поддържат никакъв контакт, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар