Джъстин Бийбър разкри защо е зарязал Селена Гомес

Джъстин Бийбър разкри защо е зарязал Селена Гомес
5 (100%) 1 vote

Джъстин Бийбър разкри защо е зарязал хубавата Селена

Джъстин Бийбър разкри най-голямата тайна в Холивуд. А именно — защо е скъсал със Селена Гомес. Двойката сложи край на връзката си през пролетта тази година. А само дни по-късно певецът се събра с Хейли Болдуин и както се оказва, май чака дете от нея.

„Не беше заради бебето“, категоричен е музикантът. Той твърдо отрича приятелката му да е била бременна по време на сватбата им. Но именно детето се оказало причината да зареже Селена и да се събере с Хейли. И по-конкретно — да се ожени веднага за нея.

„Хейли е сериозно момиче. Тя не е от хората, които се занимават със случайни връзки или чакат до безкрайност някого. Затова и когато Джъстин скъса със Селена веднага й предложи брак. А след това се ожениха възможно най-бързо“, разкриват приближени на двойката.

Певецът искал много да има дете от манекенката, а тя охотно се съгласила на тази стъпка. Семейството се решило да се ожени именно по тази причина.

„Джъстин осъзна, че колкото и да обича Селена, в момента тя не е способна да му даде дете. Освен това той вече е узрял за семейство. Иска да се посвети на бебето, на жената, която е до него и затова се разделиха“.

Последното именно съсипало актрисата, когато научила за сватбата на двамата. Въпреки че раздялата била уж приятелска, точно това я съсипало и пратило в болница.

Бийбър и Хейли Болдуин се ожениха на частна церемония в Ню Йорк, в изключително тесен кръг. Певецът въобще не се колебал, когато избирал съпругата си — веднага щом му казала „Да“ решил да не бави сватбата.

Джъстин Бийбър разкри защо е зарязал Селена Гомес сн. Flickr

Джъстин Бийбър разкри защо е зарязал Селена Гомес сн. Flickr

„Хейли иска деца, но държи още повече, те да носят името на баща си. Тя е възпитана в изключително уважение на семейните ценности затова и сега побърза да се омъжи“, разкриват още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар