Джунейт от „Прости ми“ напусна сериала (Вижте защо Мурад Данаджъ заряза лентата)

Джунейт от „Прости ми“ напусна сериала (Вижте защо Мурад Данаджъ заряза лентата)
3.88 (77.5%) 8 votes

Джунейт от „Прости ми“ напусна сериала

Звездата на Турция – Мурад Данаджъ, който се прочу като Джунейт от „Прости ми“ напусна сериала. След цели 7 години участие в продукцията, актьорът реши да се откаже от ролята и да потърси друг проект, в който да се изявява. Голяма част от началния състав на поредицата вече не е част от нея. А актьорите са доста лаконични относно това, какво ги е накарало да се откажат от участието си в лентата.

„Просто се изморих. След седем години като Джунейт се чувствам изчерпан в този образ. Мисля, че е време да опитам нещо ново“, казва актьорът.

Заради решението му обаче, сценаристите ще трябва да променят из основи сюжетната линия. В новия сезон Джунейт заминава да живее с приятелката си Пънар в чужбина, но не е ясно дали няма да се върне.

Така в лентата единствен титуляр, който е част от поредицата от първия сезон още, си остава Фериде – Шейма Коркмаз.

През последните години много от звездите избраха да напуснат сериала. Голяма част от тях се извиниха пред феновете си с това, че са изчерпани, или просто нямат желание да работят в поредицата. Самият сериал е своеобразен римейк на Дързост и красота, а феновете му в Турция с всяка следваща година стават все повече.

Първоначалната идея на продуцентите била да създадат наистина копие на американската продукция, но в последствие решили да променят сюжета. Основната концепция – любовта между бедни и богати останала, но всичко останало е променено.

Джунейт от "Прости ми" напусна сериала (Вижте защо Мурад Данаджъ заряза лентата)

Джунейт от „Прости ми“ напусна сериала, Мурад Данаджъ заряза лентата, сн. Facebook

Сериалът се радва на огромна популярност и у нас, където се излъчва в следобедните часове по Нова телевизия. От медията обявиха, че новият, осми сезон, който ще се излъчи тази есен в Турция, скоро ще гледаме премиерно и в България – още догодина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар