Джули на Анита Мейзер в депресия (Момичето се бои от отмъщение от близките на Николай)

Джули на Анита Мейзер в депресия (Момичето се бои от отмъщение от близките на Николай)
5 (100%) 1 vote

Джули на Анита Мейзер е в ужас след ареста на майка си

Джули на Анита Мейзер се бои от отмъщението на близките на Николай

Джули на Анита Мейзер е изпаднала в тежка депресия след ареста на майка й. Младото момиче е в ужас, че близките на мъртвия Николай ще поискат да си отмъстят за смъртта му. И обект на отмъщението им ще стане именно тя. Родителите на Анита – бабата и дядото на Джули, разкриват, че тя не спира да плаче и отказва да излезе от дома им.

Джули на Анита Мейзер в депресия след ареста й

Джули на Анита Мейзер в депресия след ареста й

Възрастните хора се чудели как да й помогнат, още повече, че и самите те се боят да не би роднините на мъртвия културист да решат да потърсят възмездие.

Сестрата на мъртвия – Милена Димова, не крие, че събира информация за живота на брат си с Анита, тъй като е убедена, че миската не го е удушила случайно, както твърди. Тя е убедена, че Николай е убит, но на Мейзер ще й се размине, тъй като е популярна личност.

Вследствие на заканите й да потърси справедливост, родителите на Мейзер треперят от страх. Те дотолкова са се притеснили от възможността за саморазправа с тях, че дори не вдигат мобилните си телефони, когато им звънят непознати номера, предават от БЛИЦ.

Възрастните хора живеели в хубава къща, но били скромни и честни хорица. Не се бъркали в живота на Анита Мейзер, защото вярвали, че всеки има своя съдба и трябва да я следва сам без чужда намеса. Случилото се било истинска трагедия за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар