Джули на Анита Мейзер проговори след убийството (Вижте какво разкри за миската)

Гласувайте за статията

Джули на Анита Мейзер проговори за първи път след ареста на майка си

Джули на Анита Мейзер е категорична, че тя не е убила мъжа си

Джули на Анита Мейзер проговори след ареста й. Дъщерята на скандалната миска за първи път проговори след убийството на мъжа й, за което Мейзер е единствената обвиняема.

В ексклузивно интервю за „България Днес“ Джули заяви, че вярва в невинността на майка си.
„Моята майка е невинна“ – категорична е красивата Джули. – „Убедена съм в това. Тя обичаше много своя съпруг. Най-големият проблем в цялото дело и в шума около него е известността на мама. Тя е популярна и медийна личност. При подобни случаи съдиите могат да се повлияят.“, смята младото момиче.

Джули се опитва да окуражава и да поддържа своята майка, която в момента е в Сливенския затвор.

„Надявам се всичко да се оправи – разказа щерката. – Защо никой не отчита, че мама е загубила човек. Представете си какво й е на нея. Те бяха доста време заедно с Николай и са прекарали много хубави моменти.“

Джули на Анита Мейзер проговори след ареста й

52-годишната Мейзер ще се опита да се бори на втора инстанция. Роднините на Николай също искат по-голяма присъда от 3-годишната. Сексбомбата се надяваше да бъде пусната условно. Това не се случи, след като Анита се опитала да подкупи разследващ полицай със сумата 30 000 евро.

Джули и нейната майка са били изключително близки. По време на убийството на Николай, което стана на 13 август, дъщерята беше в Гърция на почивка.

Щерката е рожба на Мейзер от нейния първи брак. Бащата умира от инфаркт, а Анита с тийнейджърката заминават за Америка през 2008-а. Чаровната Джули завършва училище, а след това и университет. Тя живее в Лас Вегас, но след убийството през миналото лято се върна в България, за да бъде опора на своята майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар