Джулия Робъртс скара жестоко Брад Пит и Джордж Клуни (Всичко за големия скандал)

Гласувайте за статията

Актьорите в люта война за Джулия Робъртс, актрисата ги скара жестоко

Джулия Робъртс се оказа ябълката на раздора в отношенията на бившите приятели. Те поведоха нова война за вниманието на Хубавата жена, която не могат да си поделят.

Джордж Клуни и Брад Пит бяха приятели преди време, но за първи път между тях се появи напрежение по време на сватбата на Джордж с Амал Аламудин през 2014 г. По това време Пит все още бе женен за Анджелина Джоли, а адвокатката по човешки права не можеше да понася актрисата. Така, че семейство Джоли-Пит не получиха покана за сватбата на именитата двойка.

От първи приятели Клуни и Пит станаха първи съперници
Снимка: Гугъл

Сега стария конфликт на актьорите отново ескалира. Според изданието „Нова идея“от врагове те се превърнаха в съперници. Анонимен източник твърди, че и Брад и Джордж искат да съживят индустрията си с големи проекти. И двамата искат да си сътрудничат с Джулия Робъртс, защото ако се появи името й на афиш за някой техен филм би привлякло голям зрителски интерес. Така, че ще трябва да ухажват актрисата за да я накарат да участва в продукция на някой от двамата.

Само, че самата актриса никак не е доволно от тази нова ситуация. В началото тя била поласкана, че двамата холивудски плейбоя се карат заради нея, но в последствие й писнало от големия скандал, предават от slobodenpecat.mk.

Холивудските звезди обсипвали Робъртс с телефонни обаждания, съобщения и покани за вечеря. А тя се чувствала така, сякаш е преследвана от някой любовник-маниак.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар