Джулия Робъртс крие дъщеря красавица (15-годишната Хейзъл по-хубава и от майка си)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс крие истинска красавица у дома

Джулия Робъртс минава за една от най-красивите жени на нашето време, но наследничката й я засенчва. Хейзъл Модър, която вече е на 15 години, измества дори майка си по популярност.

Актрисата ревниво крие дъщеря си от пресата, но случайни папарашки снимки разкриват, че младата госпожица превъзхожда майка си. И още от дете се превръща в едно от най-популярните деца.

 

През 2006 година Хейзъл влиза в класацията „Най-красивите звездни бебета“, заедно с брат си Флин. Няколко години по-късно фотографи я снимат, докато придружава майка си на пазар. Момиченцето веднага прикова вниманието на репортерите, но звездното семейство предпочита да стои далеч от обективите.

Хейзъл също.

Неведнъж обаче тя е засичана в компанията на братовчедка си Ема Робъртс. Племенницата на актрисата уверено върви по стъпките на леля си и също се изявява на големия екран. Ема е много близка не само с братовчедка си Хейзъл, но и с двамата й по-малки братя – Даниел и Флин, както и с малкия си брат Хенри.

Що се отнася до Хейзъл, въпреки че някои модни компании са изявили желание да я снимат в свои реклами, семейството наДжулия Робъртс не е проявило интерес засега. Актрисата прави всичко, за да осигури нормален живот на семейството си и по тази причина настоява дъщеря й да живее като обикновените хора, далеч от прожекторите.

Хейзъл Модър не се появява и на премиерите на майка си, нито пък я придружава по време на турнета. Единствените снимки, на които присъства са няколко семейни кадъра, които публикуват в мрежата. Но по всичко личи, че ще засенчи и майка си, когато порасне.

Джулия Робъртс с дъщеря си сн. Инстаграм

Джулия Робъртс с дъщеря си сн. Инстаграм

 

View this post on Instagram

 

Emma with Evan and her cousins – september 2,2018 #EmmaRoberts #Hazelmoder #PhinnaeusModer #HenryDanielModer

A post shared by Emma Roberts Squad (@emdailyroberts) on

 

View this post on Instagram

 

😂 #EmmaRoberts #HazelModer

A post shared by Emma Roberts Squad (@emdailyroberts) on

 

View this post on Instagram

 

The Day Of the Daughter. So lucky this girl is my daughter…and that she takes these awesome selfies on my phone. Staying gnarly

A post shared by modermoder (@modermoder) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар