Джулия Робъртс с кошмарен развод (Актрисата губи 200 милиона долара)

Джулия Робъртс с кошмарен развод (Актрисата губи 200 милиона долара)
2.5 (50%) 2 votes

Джулия Робъртс пред развод, губи 200 милиона долара

Актрисата Джулия Робъртс е пред развод. Звездата от „Хубава жена“ е на път да се разведе отново, но този път ще трябва да плати жестока цена. Стойността на свободата й е 200 милиона долара, а съдебната битка, в която влиза, може да й струва дори още по-скъпо.

Според американските таблоиди, Джулия е стигнала до развод със съпруга си Даниел Модър. Според слуховете, семейството му не може да понесе популярността на актрисата. Сестра му Джил на няколко пъти дори заяви, че Джулия е самозабравила се, разглезена дива, която не се грижи за нищо друго, освен за себе си. И използва дори децата си, за да се прави на велика.

По думите на Джилиан, когато Джулия води децата на училище, иска цял паркинг само за себе си. И също така настоявала, децата й да ядат само специални храни, докато са в училището.

Роднините на Даниел твърдят още, че той положил огромни усилия през годините, за да спаси брака си с актрисата. За съжаление обаче, тя била толкова глезена и капризна, че нищо не успяло да спаси отношенията им, пише „https://lokalno.mk“.

От своя страна Джулия на няколко пъти отрече двамата да са в криза, но в последното си интервю призна, че отношенията им са поставени на изпитание. „Дълги години пренебрегвах кариерата заради семейството си. Трудно ми е да се върна отново към това“, споделя още звездата. Тя намекна, че с мъжа й имат някои трудности, но заяви, че проблеми има във всяко семейство.

Джулия Робъртс се развежда сн. Инстаграм

Джулия Робъртс се развежда сн. Инстаграм

Доскоро актрисата яростно отричаше двамата със съпруга й да са в криза и дори се сърдеше, когато се заговори за развод. Сега обаче става ясно, че двойката е в кризисна ситуация и Робъртс може да загуби около 200 милиона долара. Горе-долу на толкова се оценя семейното им състояние. А актрисата не е готова да загуби съпруга си и една толкова колосална сума при развода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар