Джулия Робъртс и Амал Клуни не се понасят! (Актрисата не може да я трае)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс и Амал Клуни не се понасят и актрисата е на път да заформи скандал с неприязънта си към половинката на Джордж Клуни

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс не понася Амал Клуни

Хубавата жена Джулия Робъртс е на път да сгафи. Може да се окаже в основата на скандал, заради голямата си уста. Тя непрекъснато напада съпругата на Клуни, Амал. Враждебна е към адвокатката и ако не се осъзнае навреме ще се изложи много, споделят загрижени близките й. А й скандалът, който е на път да избухне, само ще й навреди.

Джулия Робъртс

Винаги ли са били само приятели

Малко е да се каже, че актрисата не понася красивата половинка на Джордж Клуни. Тя не може да я трае, бясна й е и се дразни от почти постоянното й присъствие на снимачната пощадка, когато Клуни е там.

Всеизвестна истина е, че чаровникът и хубавата жена са много добри приятели и колеги от дълги години. Дори той е запознал Джулия Робъртс с половинката си точно по настояване на актрисата. На първата си среща двете красавици са демострирали прилични отношения и нищо не е предвещавало задаващата се буря.

Джулия Робъртс

Клуни обожава красивата си съпруга

Дори само преди няколко дни Джулия е заявила, че харесва съпругата на най-добрия си приятел, твърдят от Hotarena.net. Дори е била възхитена от нея и е давала съвети на Клуни за брака. А сега сипе огън и джупел по неин адрес. Не Ви ли звучи познато, по нашенски…

И заради това поведение на актрисата, антипатията става взаимна, двете хубавици отскоро не се понасят. Запознати недоумяват, какви са тези пристъпи на гняв от страна на хубавата жена, които граничат с ревност. Та тя винаги е била само приятелка на актьора. В края на краищата Амал идва при съпруга си и има право да защитава и пази територията си, споделят фенове на младото семейство.

А и форумци не харесват поведението на застаряващата красавица към Амал. Може би Джулия Робъртс просто изпитва женска завист към младата и чаровна съпруга на своя най-добър приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар