Джулия Робъртс довела сестра си до самоубийство (Вижте предсмъртното писмо на Нанси)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс довела сестра си до самоубийство, така твърди тя в предсмъртното писмо, което е написала

Известната актриса Джулия Робъртс преди шест години загуби по много жесток начин доведената си сестра. Нанси Моутс, на 37-годишна възраст, беше намерена във вана пълна с вода, в неизвестен апартамент. По-късно стана ясно, че е собственост на хора, за чието куче Нанси се е грижела. В апартамента са открити купища лекарства, които се дават само срещу рецепта. Смята се, че именно така тя е отнела живота си. Това е станало на 9 февруари около 14.00 часа, а смъртта е настъпила 12 часа по-рано.

Сега шест години по-късно годеника на Нанси, Джон Дилбек, обвинява Робъртс за трагичния случай, пише македонският сайт “Екран“.

Нанси, дни преди да сложи край на живота си, пише писмо от порядъка на 5 страници, в което споделя и излива цялата си мъка относно семейството си. В него Моутс твърди, че семейството й я е изоставило. Тя описва мъчителните отношения с холивудската звезда, посвещава една страница на майка си, която покойната много обичала и посвещава една страница за годеника си Джон, който именно той я намира първи в онзи трагичен ден.

В писмото си Нанси описва съвсем подробно как точно самата Робъртс я е довела до тази безизходица. Конфликтът между сестрите се разгоря още миналото лято, след едно откровеното интервю за DailyMail, в което Нанси обвини кака си, че не й разрешава да вижда болната си майка.

Джулия и Нанси, сн. Лайф

Джулия и Нанси, сн. “Лайф“

Няколко дни преди смъртта си Моутс е качила в Туитър следния текст: „Моята сестра каза, че има толкова приятели и фенове, че повече не се нуждае от чиято и да било любов. Просто за да знаете каква кучка е тази „Любимка на Америка“ и ден след това постът е изчезнал.

През целия си живот Нанси безуспешно се е борила с наднорменото си тегло и е страдала, че живее в сянката на блестящата си доведена сестра. „Когато учих в училище, тя вече бе възрастна и през цялото време ми натякваше, че съм дебела.“, пише тя в предсмъртното си послание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар