Джулия Робъртс болезнено слаба (Актрисата плаши с хлътнали бузи и кльощаво тяло – Снимки)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс се е стопила до критични килограми

Папараците рядко хващат Джулия Робъртс на разходка (или пък тя успява да се крие твърде успешно от тях). Но това може би е за добро. Наскоро актрисата беше забелязана от камерите в Лос Анджелис с чашка кафе в ръка и видът ѝ предизвика доста въпроси. Робъртс или се е престарала с отслабването, или просто възрастта ѝ се отразява така – лицето на „хубавата жена“ на Холивуд е видимо изпито.

Джулия Робъртс

Снимка: ХотНюз

Бузите ѝ са хлътнали, а гънките покрай устата са се задълбочили, придавайки на Джулия уморен и огорчен вид. Пък съвсем доскоро Робъртс дори и без грим и облечена с нелеп халат ни поразяваше с красотата си и със сияйната си усмивка. Трябва обаче да признаем, че във всичко останало звездата и този път изглежда великолепно. Стилният черен гащеризон подчертава фигурата ѝ, а небрежните къдрици се връзват идеално с „кежуъл“-образа ѝ. Може би Джулия просто не бива да се опитва да бъде прекалено стройна – фигурата ѝ и без това винаги е предизвиквала възхищение.

Излишната кльощавост пък изобщо не ѝ отива – както впрочем и на много други звезди. Наскоро и друга холивудска икона разстрои почитателите си с изтощено лице – и тя е Шарън Стоун. Феновете ѝ се надяват всичко да се дължи на несполучлив грим и лош ракурс, а не на някакви здравословни проблеми. Напомняме, че преди две години Джулия Робъртс отбеляза своеобразен рекорд, като беше призната за пети път за най-красивата жена на света според People. Експерти пресметнаха, че през 28-те години от първото присъждане на тази титла Робъртс е била „кралица на красотата“ 17.86 % от времето. Надяваме се така да продължи и занапред и актрисата отново да ни порази с хубостта си, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар