Джулиана от Сървайвър лъже, че е Мис България (Истинската победителка Венцислава Тафкова я срина със земята заради измислиците й)

Джулиана от Сървайвър лъже, че е Мис България 2020, узна Kliuki.net.

Във визитката си Джулиана Бутракова, която е и футболен съдия, наперено заяви, че е Мис България 2020. Това обаче се оказа нагла и безочлива лъжа. Истинската победителка в кокурса преди две години е Венцислава Тафкова. Която беше бурно коментирана заради твърде огромните си устни, но това е друга тема.

джулиана от сървайвър джулиана бутракова
Снимка: Инстаграм

Самата Тафкова разобличи измамничката Джулиана, като в прав текст обясни, че тя е единствената носителка на титлата Мис България 2020. „Уважавам Джулиана, подкрепям участието й във формата, ала не съм съгласна друг да си прави пиар на мой гръб“ обяснява Тафкова.

Действително, Бутракова взема участие в надпреварата, както самата тя изтъква в отговор на критиката на истинската миска. „За да бъдем ясни и точни с Венцислава. Заедно участвахме на конкурса „Мис България 2020“. Титлата която аз спечелих е „Мис България Глоуб“, пояснява Джулиана.

Това обаче отприщи още повече негативни коментари към лъжата й. „Защо тогава не го каза цялото, а използва само Мис България? За да се правиш на интересна, нали?“, редят възмутени зрители.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.