Джулиана Гани чукна 31 с купон в Банско на аванта (Новото ѝ гадже вече я натиска за бебе – Снимки)

Джулиана Гани се почерпи с един по-различен рожден ден

Както самата тя показа в социалните мрежи, този път рожденият ѝ ден е бил една идея по-различен и емоционален. По всичко личи, че даже се е провел на жива аванта. Като се има предвид ударната реклама, която моделката направи на мястото, никак не е случайно, че се е озовала там. Така Джулиана Гани навърши 31 в присъствието на голямата си компания в Банско. Сред празнуващите бе и гаджето ѝ, с което блондинката не спира да се показва.

Джулиана Гани прави ударна реклама на мястото
Джулиана Гани прави ударна реклама на мястото
Снимка: Инстаграм

И докато тя си гледа живота, все по-назад остава малкият Давид от брака ѝ с Илиян. На всичкото отгоре мълвата носи, че новият ѝ любим вече я натиска за бебе. 31-ият рожден ден явно е бил сериозна причина потенциалният нов съпруг да забърза нещата с наследниците. Така Гани получи доста различен подарък – бебешки комплект. Странният армаган неслучайно навежда на мисълта, че е бременна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)


Новата ѝ връзка се развива с бясна скорост. И както беше щастливо омъжена, буквално след дни Джулката замени неверника Илиян с нова любов. Разбира се, крахът в отношенията им буквално изригна пред очите на обществото. И макар вече да не летят искри публично, блондинката не престава да мята камъни в градината на бившия си. Било то с почивки в чужбина или пък с пищни рождени дни на аванта. Както изглежда, и със съмнения за бебе на хоризонта.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stoilov (@stoillov1)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.