Джулиана Гани в топ форма на изписването на бебето (Снимки от събитието)

Джулиана Гани в топ форма на изписването на бебето (Снимки от събитието)
1 (20%) 1 vote

Джулиана Гани сияе на изписването на сина си, силиконката е имала време заприческа и грим

Джулиана Гани и сина й, който се роди в последните мигове на старата година се прибраха вкъщи. На изписването на бебето освен щастливия татко Илиян Найденов се повиха и приятели на моделката. Които отидоха на крака да я посрещнат и поздравят за раждането на първото дете.

На снимката от изписването, която се появи в социалната мрежа се вижда, че младата майка грее от щастие и е в топ форма. Намерила в време и сили да си нагласи прическа като най-вероятно професионален фризьор я е посетил в клиниката за да я нагласи тя да е в безупречен вид.

Брадърите поздравиха Джулката
Снимка: Инстаграм

Според достоверна информация малко преди на бял свят да се появи новороденото Джулката сменила пловдивската клиника, в която щяла да ражда. Промяната била наложена от това, че риалити героинята имала намерение да замрази стволови клетки в най-голямата акредитирана банка в Европа, но се оказало, че болницата не работи с нея.

Малката Джулка родила сина си с цезарово сечение в столицата, а таткото бил плътно до нея през цялото време. Той понесъл геройски гледката за разлика от други бащи, които не издържат и често припадат по време на секциото.

Смелият татко по време на раждането на бебето
Снимка: Инстаграм

Журналистът Антон Стефанов, който е в много близки приятелски отношения с Джули и годеника й първи се появил да нацелува младата  родилка, предават от show.blitz.bg. Той публикува за първи път снимки с бебока. Чието име все още се пази в тайна. Известо е само, че момченцето в кръстено на светец.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар