март 28, 2024

Джулиана Гани с жесток удар по Илиян: Теодор е най-добрият баща за Давид! 

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-s-zhestok-udar-po-iliyan-teodor-e-nay-dobriyat-bashta-za-david/166283 Kliuki.net
Джулиана Гани с жесток удар по Илиян: Теодор е най-добрият баща за Давид! 

Джулиана Гани твърдо е решила да има ново семейство

И никак не се колебае, когато трябва да занимае мрежата със себе си. Така последната ѝ приумица в Инстаграм бе да се щракне с Теодор и Давид и да обяви, че са щастливо семейство. И макар съвсем доскоро да бе с бащата на детето си, моделката ударно продължава напред. “Семейните” кадри явно загатват тайните мераци на Джулиана Гани наистина да се бракува с гаджето си. Очевидно и той няма нищо против и с желание играе по свирката ѝ. Въпреки че мнозинството приема с аплодисменти подобно поведение, все пак като че ли и тук прозира желанието на блондинката да лази по нервите на бившия.

Джулиана Гани с жесток удар по Илиян: Теодор е най-добрият баща за Давид! 
Джулиана Гани прави сечено на Илиян с новото си семейство Снимка: Инстаграм

Както изглежда, детето приема Теодор съвсем нормално или поне вече е свикнало с компанията му. По всичко личи, че когато Давид е с Джулиана, на практика не остава насаме с майка си – наоколо винаги гравитира новото ѝ гадже. Доколко подобно поведение се харесва на Илиян Найденов, засега остава загадка. Но е факт, че Гани продължава напред и вече се изживява като център на ново семейство. Така вторият татко и малкият нямат нищо против да позират заедно и да се показват в мрежата, колкото и пресилено да изглежда понякога.