Джулиана Гани с жесток удар по Илиян: Теодор е най-добрият баща за Давид! 

Джулиана Гани твърдо е решила да има ново семейство

И никак не се колебае, когато трябва да занимае мрежата със себе си. Така последната ѝ приумица в Инстаграм бе да се щракне с Теодор и Давид и да обяви, че са щастливо семейство. И макар съвсем доскоро да бе с бащата на детето си, моделката ударно продължава напред. “Семейните” кадри явно загатват тайните мераци на Джулиана Гани наистина да се бракува с гаджето си. Очевидно и той няма нищо против и с желание играе по свирката ѝ. Въпреки че мнозинството приема с аплодисменти подобно поведение, все пак като че ли и тук прозира желанието на блондинката да лази по нервите на бившия.

Джулиана Гани прави сечено на Илиян с новото си семейство Снимка: Инстаграм

Както изглежда, детето приема Теодор съвсем нормално или поне вече е свикнало с компанията му. По всичко личи, че когато Давид е с Джулиана, на практика не остава насаме с майка си – наоколо винаги гравитира новото ѝ гадже. Доколко подобно поведение се харесва на Илиян Найденов, засега остава загадка. Но е факт, че Гани продължава напред и вече се изживява като център на ново семейство. Така вторият татко и малкият нямат нищо против да позират заедно и да се показват в мрежата, колкото и пресилено да изглежда понякога.

3 коментара
  1. ardelia казва

    Любовта и щастието обичат тишината. Ще дойде време,когато ще ни заливат със статии и постове за поредния/поредната Ви развод/раздяла.

  2. Джулиана тъпа циганка казва

    Дреме ни на нас за Джулиана Гани хах

  3. тъпа циганкаб казва

    Дреме ни на нас забтая мангасарка Джулиана Гани хах

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.