Джулиана Гани събра погледите с прелести в Малта (Горещи снимки по бански)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани на морско приключение в Малта, силиконката пали страсти с горещо тяло

Джулиана Гани и благоверният й Станимир Ташев заминаха на романтична ваканция. Моделката вилнее  по плажовете на Малта. И събира погледи с прелестите си.

Снимки: Фейсбук

От вчера Джулката залива социалната мрежа с кадри от луксозната си почивка.  И когато ги видите ще установите, че те наистина са горещи.

Снимки: Фейсбук

Блондинката не пропуска да се похвали с прекрасно изваяните си женски форми. Макар да са силиконови мъжете не спират да хвърлят влажни погледи към нашенската красавица.

Снимки: Фейсбук

Джулиана и Станимир са най-интересната двойка на плажа. Те привличат вниманието на туристите с нестандартната си визия. Не случайно са започнали да им викат Барби и Кен заради приликата им с най-известната в света кукленска двойка.

След като се попекат на Синята Лагуна ще се разходят с кораб до остров Гозо. После миската и възлюбеният й ще прескочат до столицата на Малта. Морското им приключение  ще продължи с посещения на Сицилия. Ще намерят време да посетят Тунис и там да се забавляват, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Такива са им плановете за лятото. Така, че няма да се завърнат в България много скоро и Джулката ще продължи да пръска силиконов сексапил по света.

Вижте още снимки на миската от баровската й морската й ваканция в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар