Джулиана Гани стана жива Барби след операцията (Вижте кукленската й визия)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се фука с ново носле, силиконката с първа снимка след пластиката

Джулиана Гани е на път да се превърне в пълно копие на кукла Барби. След поредната пластична корекция на нослето си тя досущ мяза на детската играчка.

Секс бомбата за първи път позира след като си клъцна нослето в Германия. Тя се довери на немските специалисти да изваят обонятелния й орган точно такъв какъвто го иска.

Джулиана Гани веднага след операцията

Блондинката замина за Лайпциг заедно със съпруга си Станимир Ташев. По-късно силиконката пусна кадри от клиниката. Като се показа след операцията.

Към днешна дата по лицето на Гани  няма никакви белези от интервенцията. Тя се похвали на феновете си с новата си кукленска визия с малка фотосесия.

Някои от почитателите й не спират да се прехласват пред резултатите, които са постигнали немските специалисти. Те са на мнение, че с тази си визия Джулката е жива кукла.

Но има и такива, които й се подиграха. Те смятат, че носът й съвсем се е загубил заради твърде големите силиконови устни на блондинката. Но тя не остана длъжна на злобарите и завистниците и ги постави на място с коментар.

Джулката веднага им затвори устата като им написа, че ги яд, че те не приличат на Барби. Тя се харесва така и това е резултата, който е очаквала да постигне. На който я харесва благодари. А на тези, които не я одобряват пожела да им доведат в къщи такава снаха, предават от електронното издание blife.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар