Джулиана Гани със скъпарски дар от гаджето си за РД (Вижте как я изненада Илиян – Фото)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани с най-скъпия подарък за рождения си ден, гаджето й я изненада с пиано

Джулиана Гани,която е родена на днешния ден от сутринта започна да получава подаръци и пожелания за личния си празник.

Нейният възлюбен Илиян Найденов, който познава половинката си до мозъка на костите й усетил от какво Джулката има най-голяма нужда и я изненадал със скъпия си дар. Той й подарил пиано като й го поднесъл в навечерието на рождения й ден.

Снимка: Инстаграм

Музикалният инструмент е с осем октави и е сред най-скъпите от своя клас, разкриват музикални специалисти. А Джулиана, която както е известно има завършено музикално образование е на седмото небе от радост.

Снимка: Инстаграм

Пловдивската силиконка веднага изпробвала клавишите на новата си придобивка. А подаръкът й за РД изобщо не е случаен. Найденов, който бил впечатлен от умението да свири я предупредил, че иска вечер преди да легнат в спалнята племейтката да му посвири поне малко.

Освен скъпият дар влюбеният мачо написа прочувствено послание за своята любима. Найденов нарича Джулката Ангел мой и признава, че това е първият й рожден ден който ще празнуват заедно. Той благодари на своята половинка за щастието да се чувства уверен и обичан мъж.

Партито по случай 28-та годишнина на Джулиана Гани ще бъде тази вечер в изискан софийски клуб. Силиконовата красавица с доброто сърце е поканила приятели и някои от бившите й съквартиранти от Къщата на Големия Брат да се почерпят за нейно здраве, предават от електронното издание show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар