април 20, 2024

Джулиана Гани се пусна с нов мъж от Париж (Моделката смени Илиян с кифльо – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-se-pusna-s-nov-mazh-ot-parizh-modelkata-smeni-iliyan-s-kiflyo-foto/165501 Kliuki.net
Джулиана Гани се пусна с нов мъж от Париж (Моделката смени Илиян с кифльо – Фото)

Джулиана Гани няма спиране, когато става дума за мъже

Последното потенциално гадже на моделката провокира доста коментари в мрежата. Както изглежда, като нищо въпросният младеж е бил заведен чак в Париж от известната си възлюбена. Така Джулиана Гани откри сезона на френските снимки с доста провокативно фото. Кадърът е забележителен, тъй като наистина показва двамата в доста интимна обстановка, при това на чаша вино. Прави впечатление и начинът, по който русокоската гледа новия си избраник, и желанието ѝ наистина да докаже, че той ѝ е нещо повече от приятел. [caption id="attachment_190847" align="aligncenter" width="300"]Джулиана Гани май се старае да изглежда влюбена Джулиана Гани май се старае да изглежда влюбена
Снимка: Инстаграм[/caption] За нещастие, не толкова въодушевени са почитателите ѝ в Инстаграм. Младежът определено не успя да ги впечатли нито с визия, нито с мъжкарско поведение. Особено впечатление направиха устните му, които почти е извил в патешка човка.  "На това момче така ли му е устата, или прави дък фейс", не се сдържа да сподели мнението си по въпроса последовател на Гани. "Сега мъж ли ти е този, или приятелка?", "Ужас. Тоя по-бетер от жена с тези джуки", гласят част от най-атрактивните коментари в социалната мрежа.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

И ако на Джулиана не ѝ пука особено, може би не толкова добре се чувства спряганият за ново гадже младеж. Макар и да не става ясно кой точно е въпросният, все пак постовете на блондинката навеждат на мисълта, че направо е отскочила до Париж в неговата компания. Следващите ѝ кадри са от столицата на любовта. Въпреки че не е известно кой стои зад обектива, както коментира slava.bg, все пак устатата чаровница може би иска да ни намекне доста неща.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

След скандалната ѝ раздяла с Илиян Джулиана Гани не спира да провокира не само бившия си, но и цялото интернет войнство. Името ѝ бе забърквано в поредица нови любови, а и самата тя се старае да поддържа интереса към себе си. И ако младежът с кифленско поведение е новият ѝ избраник, няма нищо против да го покаже и да изглежда повече от влюбена.