Джулиана Гани на романтична почивка с новия си (Вижте ги колко са влюбени – Снимки)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани лети на крилете на любовта с новия си, натиска се с него и  дразни бившия си

Джулиана Гани, на която брака изтрая само няколко месеца  замина с новата си половинка в зимен курорт. Влюбените предпочели да се усамотят на романтична почивка не на морето където гъмжи от хора, а в планината. Където ще бъдат необезпокоявани от любопитни погледи и папараци.

Снимка: Фейсбук

Силиконката зарадва феновете си като показа много снимки от ваканцията си. Тя се е отдала на новата си любов и не излиза от неговите прегръдки. За това говорят фотосите, както и видеото, което пусна малката Джулка.

Снимка: Фейсбук

По всичко личи, че новото гадже на Гани, което е фитнес инструктор като съпруга й комай е изгубил има и дума от страст. Илиян Найденов също залива социалните мрежи с любовни обяснения към малката Джулка, предават от електронното издание hotnews.bg.

Говори се, че Станимир Ташев, с когото вече е в развод моделката изневерявал на красавицата с по-възрастна бизнес дама. Която инвестирала в фитнес салон за младежа. Именно там се срещали любовниците. Но Джулиана Гани надушила за прелюбодейството и сложила край на предателството.

Не случайно блондинката написа, че е разочарована от Станимир. И за това дава шанс на друг мъж. Много по-стойностен. Към  който изпитва голяма любов и много страст.

А ето и видеото, което Джулката пусна в сиоциалната мрежа!

Публикувахте от Djuliana Gani в Сряда, 1 август 2018 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Джулиана Гани на романтична почивка с новия си (Вижте ги колко са влюбени – Снимки)”

  1. mango

    авг. 02. 2018

    MOGE LI NA GANI V ANALNOTO OTVERSTIE

    Reply to this comment

Добавете коментар