Джулиана Гани проговори за развода си: Станимир е използвач, бракът ни беше грешка (Вижте изповедта й)

Джулиана Гани проговори за развода си: Станимир е използвач, бракът ни беше грешка (Вижте изповедта й)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани е категорична, че бившият й се е интересувал само от парите й

Джулиана Гани е била принудена да издържа изцяло Станимир

Джулиана Гани проговори за развода си. Малката Джулка от ВИП Брадър е категорична, че безделничеството и използвачеството на бившия Станимир са станали причина тя да го зареже.

Пред Уикенд тя потвърди, че действително бившият й нямал амбиции, не се опитвал да се реализира професионално и разчитал изцяло на нея да го издържа. Тя плащала за скъпите екскурзии и дрехи и дори покривала разходите му за тренирова, защото той внасял под 10 процента от парите в семейния бюджет.

Джулиана Гани и Станимир развод

Снимка: Инстаграм

Въпреки че многократно говорила с него да променила стила си на живот, ефект нямало. Още преди месеци стана ясно, че откакто двамата са семейство, основните приходи в семейния бюджет идвали от нейна страна, издават запознати.

Блондинката неведнъж се е хвалила, че притежава няколко луксозни апартамента в центъра на Пловдив, получени като наследство от богатия й баща. От шоуто „ВИП Брадър” пък прибрала над 30 бона. С днешна дата Гани е щастлива с новия мъж до себе си, но отчита брака си със Станимир като грешка, която предприела въпреки съветите на майка си, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар