Джулиана Гани с приказно парти за 1-я рожден ден на Давид (Снимки от празника)

Гласувайте за статията

Вечно усмихнатия Давид нацупен на рождения си ден

Джулиана Гани спретна приказно парти за сина си Давид по случай първия му рожден ден. Младата майка избра за тема на купона „101 далматинци”.

Издокарани за тържеството родителите на Давид се снимаха с порасналото си хлапе, което обаче бе впечатлено повече от тортата, отколкото от другите подаръци и се нацупи защото искаше да си опита от сладкото изкушение.

Едногодишният Давид се разсърди, че не му дават да си хапне от красивата торта преди снимките
Фото: Инстаграм

Джулката написа мило послание в социалната мрежа за техния голям празник в навечерието на Новата година като обяви, че рождения ден на Давид я прави много щастлива. Младата майка сподели на феновете и, че има най-прекрасното семейство на света и призна, че ще посрещнат Нова година вкъщи.

Тя пожела на феновете си да бъдат щастливи, спокойни, обичани и разбира се много здрави.

За съжаление за сега няма повече снимки от празника на мъника. Ако се съди по единствената, на рожденика никак не му е било до фотосесия. Да се надяваме, че мама ще се похвали с още кадри от рождения му ден защото хлапето е голям сладур.

Мама и татко са много щастливи на празника на сина си
Снимка: Инстаграм

Да припомним, че момченцето на моделката се роди точно на Нова година, а щастливата мама не обяви веднага името му няколко поредни седмици, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар