Джулиана Гани преди корекциите съвсем плаши с визия (Вижте я натурална – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Визията на Джулиана Гани днес е неприемлива за мнозина, но каква е била пред корекциите?

Силиконата Джулиана Гани не спира да втрещява с външния си вид и вманиачеността по него. Блондинката има куп корекции по себе си. А според мнозина, фрапиращара й визия само й изиграва лоша шега. Под нея се крие една не толкова неприятна същност.

По време на изпитанията във ВИП Брадър, а и при разговорите с останалите, блондинката не веднъж доказа, че силиконът и екстеншъните са най-важното нещо за нея. Тя си изрева очите за изкуствените коси, а с бюста си винаги е едни гърди пред другите. И докато майка й не одобрява днешната й визия, Джулиана Гани сякаш най-сетне е намерила себе си благодарение на чудесата на модерната козметика и пластична хирургия.

Преди четири години настоящата брадърка печели титлата Мис Силикон. През 2012г. пък се окичва с наградите „Best Erotic Model“ 2012, „Мис Естетик“ 2012. Тогава вече тунингът е на лице, както и мераците за слава на девойката. Днес тя е на 26 години, а изглежда по-възрастна заради всичко, което е причинила на лицето си. Безспорно най-фрапантни са огромните й устни, които пречат дори на говора й.

Освен това, Джулиана Гани е коригирала веднъж носа си, за което и до днес съжалява заради всички мъки покрай операцията. Въпреки това, силиконката сподели, че е капарирала още една ринопластиика, за която всички се опитаха да я разубедят. А бюстът й се води най-големият в България, пише hotnews.bg.

Джулиана Гани преди и сега

Джулиана Гани преди и сега

Преди да налее крупна сума пари за изкуствени гърди, устни, коси и мигли, блондинката е приличала на най-обикновена кифла с изкривени представи за красота. Все още с черна коса, тя втрещява с ужасен стил и криви, изрисувани вежди. Успяла да издрапа по страниците на медиите и в светските среди, Джулиана Гани претърпява пълна промяна. А дали е към добро, нека всеки сам прецени…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар