Джулиана Гани празнува РД в Пунта Кана (Вижте как посрещна 30-я си юбилей – Снимки)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани посрещна 30-я си рожден ден на плажа

Джулиана Гани се спря именно на Пунта Кана, за да отбележи своя 30-и рожден ден, който отпразнува вчера. Всъщност, ако трябва да бъдем честни, носителката на титлата „Мис Силикон“ за 2013 г. отбеляза личния си празник на две различни места.

Двамата с половинката ѝ Илиян Найденов първоначално прекараха известно време в Мадрид, където се насладиха на истинска романтична приказка, както сама написа в своя Инстаграм, обядвайки в едно от множеството заведения из улиците на испанското селище, при това под звуците на песента „My heart will go on“ на Селин Дион, изсвирена от румънски акордеонист.

джулиана гани

Снимки: Инстаграм

По-късно еротичният модел и фитнес инструкторът отлетяха за Пунта Кана, където максималните температури достигат почти 30 градуса, позволявайки на посетителите да захвърлят дрехите си, оставайки по бански костюм, и да се разходят по крайбрежието, наслаждавайки се на горещите слънчеви лъчи.

Точно както стори Гани, която преди броени часове тя публикува в мрежата кадър от плажа, на който позира в компанията на две тъмнокожи жени.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар