Джулиана Гани попиля Капчикова: Тя е грозна, ниска и зъбата! (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Войната между Джулиана Гани и Ася Капчикова продължава с пълна пара!

Двете плеймейтки не могат да дишат един въздух и Джулиана Гани за пореден път го потвърди! Силиконките отдавна са се хванали за косите, а категорични причини за враждата им не съществуват. Тя се породи покрай идеята на Джу Гани да дари „предните“ си силиконови импланти на някоя дама. След това Ася я заклейми и заяви, че гърдите й са като изпозлват презерватив.

От тогава, Капчикова е трън в очите на своята „колежка“. Двете не пропускат възможност да се захапят отровно, като гледат винаги да е пред публика или медии. Поредният удар нанесе провокативната Джулиана Гани.

В свое интервю тя отправи заплаха към предшественичката си без да й мигне окото. Силиконката е категорична, че ако двете се засекат някъде, като нищо ще се хваната за гушите. До колкото познаваме Джу, най-вероятно тя ще е инициатор на физическата разправа.

Но и Ася го раздава не по-малко бойна. Дори наскоро бизнсменът Тодор Батков им бе предложил да материализират враждата си под формата на бой в клетка като сеир за посетителите на заведението му. Но, плеймейтките отказаха това предложение, за да продължават да се стрелят словесно и онлайн.

Новата порция обиди този път идва от Джулиана Гани. Тя отговори доста подобаващо на грозните думи на Капчикова. Според нея, Ася подхожда с агресия към нея и затова не пропуска възможност да й го върне. Според Джу, бившата на Криско не покрива никакви критерий за конкурса „Мис Плеймейт“ и всеки трябва да си прави сметка как е успяла да го спечели, пише blife.bg.

Джулиана Гани попиля Ася

Джулиана Гани е готова да оскубе Капчикова

Освен това, Капчикова е ниска, грозна и зъбата жена, смята Джулиана Гани. Сега очакване ответният удар на Ася, който със сигурност няма да бъде особено мил. А докъде ще доведе тази вражда, никой не иска да предполага…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар