Джулиана Гани отново захапа Николета Лозанова: Тя е хлебарка! (Вижте целия цирк)

Джулиана Гани отново захапа Николета Лозанова: Тя е хлебарка! (Вижте целия цирк)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани за пореден път показа, че е на нож с Николета Лозанова

Джулиана Гани не спира да сипе обиди по адрес на водещата на Папараци

Джулиана Гани за пореден път нападна публично Николета Лозанова. Скандалната силиконка все още не може да преглътне факта, че преди време Николета я унижи като се подигра на визията й. И я нарече безполово създание с лошо поставени силиконови гърди. Още тогава Гани не й остана длъжна и обяви, че за нея Николета е смешна. И мнението й няма никаква стойност.

Джулиана Гани отново захапа Николета Лозанова

Джулиана Гани отново захапа Николета Лозанова

И това не е всичко. След тежката обида, която Николета Лозанова й нанесе в социалната мрежа, Гани не спира да хапе врагинята си.

„Ако можехте да избирате между това да спасите Николета Лозанова или хлебарка от сигурна смърт, как щяхте да кръстите хлебарката?“

Това е загадката, с която развълнува Джулиана, и приятелите й в интернет пространството не спряха да се гъбаркат с плеймейтката.

„Аз ще я кръстя НиЛо!“ – обяви Гани, без да се притеснява от последствията и гнева на Лозанова.

Въпреки че до този момент не се знае двете миски да са делили кревата си с един и същ мъж, факт е, че те никак не се понасят. Докъде ще стигне медийната им битка и ще се хванат ли за косите на следващото светско събитие, само времето ще покаже, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар