Джулиана Гани остана кожа и кости (Моделката развява кокали в мрежата – Фото)

Джулиана Гани остана кожа и кости (Моделката развява кокали в мрежата – Фото)
2 (40%) 2 votes

Разводът се отрази пагубно на Джулиана Гани

И колкото и да не ѝ се иска да си го признае, явно го преживява доста по-тежко, отколкото ни показва. Знак за подобни кахъри напоследък дава самата моделка в социалните мрежи. От кадрите ѝ в Инстаграм е ясно, че тя се пъне да изглежда щастлива, но килограмите ѝ по-скоро казват друго. Така в последните месеци Джулиана Гани е видимо по-слаба, а краката ѝ приличат на солети. А всички знаем при какво положение се случва подобно драстично отслабване – повече проблеми.

Джулиана Гани се фука с... кокали

Джулиана Гани се фука с… кокали
Снимка: Инстаграм

Безспорно блондинката преживя доста. Балабар с недоказаната изневяра на бившия и всичките циркове, последвали след това, Гани се загаджи с нов мъж. Доколко е щастлива с него, можем само да гадаем. Независимо от постоянното бомбардиране на мрежата със снимки, много голяма е вероятността зад подобна показност да се таи нещо друго. И ако новото гадже е шамар в лицето на Илиян, може би психиката на окльощавялата някога по-пищна хубавица е на път да прегори.

Както крещят новите кадри в Инстаграм, Джулиана е окльощавяла драстично. Ако кара така, много скоро и ребрата ѝ ще се преброяват. Да се надяваме, че тормозът ще приключи и това ще пасне и на фигурата ѝ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар