Джулиана Гани остана без нос, направи си трета ринопластика (Моделката се пусна от операционната – Видео)

С трета ринопластика се похвали Джулиана Гани

И за да не е съвсем голословна, даже се пусна от операционната. Повод за поредното ѝ „откровение“ в социалната мрежа явно в случая за пореден път е ниското ѝ самочувствие, както и фактът, че въобще не харесва носа си. Ако трябва да бъдем точни, поне не и това, което е останало от него. Самата Джулиана Гани признава, че това е третата ѝ поред операция. Е, и щом се налага, първите със сигурност не могат да се определят като успешни.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Въпросният клип от операционната всъщност може да събуди само усмивки. Освен че прави сериозна реклама на специалиста, Гани се впуска и в подробности относно интервенцията. По думите ѝ, а явно и според експертното мнение на доктора, може да се наложи да се стигне до счупване на костта. Оток и синини са очакваните резултати поне след въпросното чупене, но Джулиана никак не се впечатлява от това. Седем дни ще продължи рехабилитацията ѝ след интервенцията, а какъв ще е резултатът, можем само да гадаем.

Носът на Джулиана Гани се смалява осезаемо
Носът на Джулиана Гани се смалява осезаемо
Снимка: Инстаграм

Както добре личи от видеото в мрежата, обонятелният ѝ орган вече е съвсем малък. Каква точно е целта на поредната ринопластика, не се наемаме да коментираме. В най-лошия случай – гордата притежателка ще си остане без нос.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.