Джулиана Гани наконти гаджето в рокля (Блондинката се гаври с Теодор и от Дубай – Фото)

Джулиана Гани може да направи от всеки мъж маймуна

След като заведе гаджето в Дубай, блондинката не спира да провокира с постоянните му трансформации. Последната ѝ приумица включваше традиционното за арабите облекло, с което наконти и любимия си. Очевидно е, разбира се, че двамата се забавляват с превъплъщенията си. На широката аудитория обаче ѝ дойде в повече. След като мнозинството се присмя на напъните ѝ да го показва с грим и прическа, последваха плитките. В опит да се впишат в арабската култура и Джулиана Гани, и Теодор смениха и прическите си.

Джулиана Гани показа Теодор и по "рокля"
Джулиана Гани показа Теодор и по „рокля“
Снимка: Инстаграм

За да не са съвсем голословни, последва втори дубъл. Полицаят се пусна по „рокля“, типична за мъжете по тези ширини. Самата моделка му прави компания, накичена с традиционен тюрбан. И ако традиционното форсиране в пустинята не бе на дневен ред, може би щяха да пропуснат да се покажат и оттук. Откакто се загаджиха, двамата не спират да обикалят света и почти през седмица-две дразнят феновете си с лукс почивки.

Дубай явно е поредната им дестинация. Тя може би нямаше и да направи впечатление на никого, ако не бяха непрестанните им включвания в Инстаграм. Е, този път по рокля и тюрбан, за да е още по-интересно. А за аудиторията – вече досадно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.