април 20, 2024

Джулиана Гани наконти гаджето в рокля (Блондинката се гаври с Теодор и от Дубай – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-nakonti-gadzheto-v-roklya-blondinkata-se-gavri-s-teodor-i-ot-dubay-foto/166241 Kliuki.net
Джулиана Гани наконти гаджето в рокля (Блондинката се гаври с Теодор и от Дубай – Фото)

Джулиана Гани може да направи от всеки мъж маймуна

След като заведе гаджето в Дубай, блондинката не спира да провокира с постоянните му трансформации. Последната ѝ приумица включваше традиционното за арабите облекло, с което наконти и любимия си. Очевидно е, разбира се, че двамата се забавляват с превъплъщенията си. На широката аудитория обаче ѝ дойде в повече. След като мнозинството се присмя на напъните ѝ да го показва с грим и прическа, последваха плитките. В опит да се впишат в арабската култура и Джулиана Гани, и Теодор смениха и прическите си. [caption id="attachment_193770" align="aligncenter" width="300"]Джулиана Гани показа Теодор и по "рокля" Джулиана Гани показа Теодор и по "рокля"
Снимка: Инстаграм[/caption] За да не са съвсем голословни, последва втори дубъл. Полицаят се пусна по "рокля", типична за мъжете по тези ширини. Самата моделка му прави компания, накичена с традиционен тюрбан. И ако традиционното форсиране в пустинята не бе на дневен ред, може би щяха да пропуснат да се покажат и оттук. Откакто се загаджиха, двамата не спират да обикалят света и почти през седмица-две дразнят феновете си с лукс почивки. Дубай явно е поредната им дестинация. Тя може би нямаше и да направи впечатление на никого, ако не бяха непрестанните им включвания в Инстаграм. Е, този път по рокля и тюрбан, за да е още по-интересно. А за аудиторията – вече досадно.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)