Джулиана Гани и любимия й на меден месец на Сейшелите (Вижте как се забавляват)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани и любимият й са на закъснял меден месец на Сейшелите, силиконката и Станимир палуват след ВИП Брадър

Джулиана Гани заведе пресния си съпруг на меден месец на Сейшелите. От няколко дни младоженците са на екзотичните острови.

Джулката, която влезе в Къщата на Големия брат дни, след като сключи брак със Станимир Ташев и не можа да се наслади на съпруга си сега вилнее на Сейшелите и пръска сексапил на всякъде.

Младата булка непрекъснато пуска фотоси от африканската дестинация и радва феновете си със силиконовите си прелести, които щедро показва под силните слънчеви лъчи и красивата природа.

Гани споделя, че местните ги баричали Барби и Кен и били влюбени в атрактивната двойка. Която се е усамотила на един от най-красивите плажове на света. А именно Анесе Лацио, който се намира на остров Праслин, предават от bglife.club.

Джули и Станимир се радват на морето и най-вече на любовта си. Но не пропускат и да се забавляват. Моделката се похвали с кадри как се целува с костенурка и как не се разделя с любимата си плюшена крава. Която носи винаги със себе си. Играчката бе с Гани дори в Къщата на ВИП Брадър и моделката не я изостави до края на риалити формата.

Джулиана Гани бе запланувала като кума на Алекс и Дани Петканови да прекарат заедно медения си месец. Но младото семейство на журналиста и моделката си купи ново жилище с хонорара от предаването. Докато силиконката пилее парите си за забавления и луксозни почивки.

Вижте още много снимки от медения месец на двойката в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар