Джулиана Гани изплаща кредит от 80 бона на неверника Илиян (Мъжът й теглил пари за кола на нейно име)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани ще трябва да изплаща огромния кредит на неверника Илиян

Разводът е най-малкият проблем на Джулиана Гани при раздялата й с фитнес инструкторът Илиян. Кредит за 80 000 лева е честитката на плейбойката, която тя ще трябва да изплаща в близките години, докато екс-любимия й фучи с един от последните модели Ауди Q8.

Докато били в прекрасни отношения, Илиянчо прикоткал наивната блондинка да му изтегли кредит и да си купи лъскава кола под предлог, че за семейството си трябва. Сега обаче този заем ще трябва да погасява брадърката, която била като финансова инжекция за прищявките на злополучния си мъж. Джулка се е заробила и с няколко рекламни договора в услуга на бащата на детето си.

джулиана гани и илиян

Снимка: Инстаграм

Пред свои хора тя разказала как Илиян от нейно име предложил бартерна реклама на строителна фирма, която му помогнала да излъска фитнес залата му в родния град Монтана, която все още не функционира като такава. „Илиян е яко скъсал джоба от доста време и разчита единствено на Гани за разходите си. Ако не беше тя, щеше да си стои в Монтана и да го храни майка му. Добре, че беше Джулиана та видя и свят, обиколи места, които само е гледал на картинки“, коментират хора от обкръжението на двойката.

В последната година Илиян нямал никакви прилични доходи и изцяло разчитал на благодетелката – любимата му, която вече не издържала на безпаричието му. Затова опита за изневяра на мачото бил идеален повод да приключи раздаването на пари, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар