Джулиана Гани захапа Николета Лозанова: Коя е тя? Смешна е! (Вижте как й отвърна)

Джулиана Гани захапа Николета Лозанова: Коя е тя? Смешна е! (Вижте как й отвърна)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани се подигра на Николета Лозанова

Джулиана Гани отвърна на подигравката на Николета

Джулиана Гани отвърна на нападките на Николета Лозанова. Както знаете, преди няколко дена водещата на Папараци публично се подигра на силиконката като попита Мартин Карбовски какво е това нещо, което е в студиото на предаването му. Очевидно визирайки потреса си от визията на Гани, която, по мнение на мнозина, е прекалила твърде много със силикона по себе си.

Джулиана Гани отвърна на Николета Лозанова

Джулиана Гани отвърна на Николета Лозанова

Естествено, носителката на титлата Мис Силикон не пропусна да отвърне на Ни Ло. Заявявайки, че точно тя няма никакво право да я съди. „На нея трябва да й се направи колаж – да се открият разликите преди и сега. Смешна е!“, изригна Гани пред „България Днес“.

И допълни, че изобщо не се срамува от визията си, дори напротив. Харесва се така и смята да си сложи още силикон в гърдите, за да бъде по-сексапилна.

Без никакъв срам силиконката заяви, че има връзка с женен мъж и не вижда нищо лошо в това. „Щом се е стигнало до това да има любовница, значи нещата не вървят. Аз вина в случая нямам, а решенията той може да си взима сам. Достатъчно голям и разумен е.“, самонадеяно обяснява Гани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Джулиана Гани захапа Николета Лозанова: Коя е тя? Смешна е! (Вижте как й отвърна)”

  1. ха ха

    сеп. 28. 2016

    Две проститутки се карат , като махленски клюкарки, като. е само за благозвучие. Страх напира от едната в другата да не си налазят клиентите. Ужас и потрес са и двете. Николета го докарва с Фотошоп и програми за корекции. В действителност положението за 29 годишна жена е плачевно. А, късите и набити крака се удължават и надминават и тези на Венета Харизанова ха ха ха хаа

    Reply to this comment

Добавете коментар