Джулиана Гани глези гаджето в Банско за имения му ден (Вижте как посрещнаха Тодоровден – Фото)

Джулиана Гани заведе гаджето си в Банско по случай имения му ден

Тодоровден се оказа паметен за моделката и за новия ѝ приятел. По случай празника тя заведе любимия си в Банско, за да се насладят на лукс почивка посред зима. Полицаят Теодор, с когото се загаджи буквално дни след раздялата с Илиян, явно няма нищо против да отдъхва от служебните си ангажименти под прицела на социалните мрежи. А Джулиана Гани и този път не пропусна да се похвали с пътуването си.

Джулиана Гани се изфука със зимната си почивка
Джулиана Гани се изфука със зимната си почивка
Снимка: Инстаграм

И ако наистина е имала някакви притеснения за новия си нос, специалистите явно са побързали да ги разсеят. Самата Джулка твърди, че се е страхувала от въпросния воаяж, при това толкова скоро след третата ринопластика. По всичко личи, че носът ѝ също се наслаждава на райското местенце, а гордата му притежателка няма търпение да покаже и всички глезотийки на мястото. По думите ѝ планината е прекрасна по това време на годината, а гледката от стаята им е повече от приказна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

Теодор, от своя страна, също не остава безпристрастен и споделя: „Най-хубавият имен ден! Благодаря ти, че те има!“. И макар резервацията да е направена в последния момент, Тодоровден в Банско си струва времето. Дори и само за да се похвалиш в мрежата!

Двамата се наслаждават на почивката си
Двамата се наслаждават на почивката си
Снимка: Инстаграм
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.