април 25, 2024

Джулиана Гани втрещи с калпав фотошоп (Моделката развява з****к и окастрени баджаци – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-vtreshti-s-kalpav-fotoshop-modelkata-razvyava-zk-i-okastreni-badzhaci-foto/166962 Kliuki.net
Джулиана Гани втрещи с калпав фотошоп (Моделката развява з****к и окастрени баджаци – Фото)

Джулиана Гани никак не я бива с фотошопа

Моделката си умира от желание да показва голотиите си в нета. За капак обича да си играе и с “разкрасяващите” програмки, които явно си мисли, че владее до съвършенство. На практика обаче полуголите ѝ кадри в Инстаграм често предизвикват подсмихвания и подигравки. Защо ли? Защото Джулиана Гани е решила да се изкара дългокрака манекенка, развяваща баджаци в мрежата. Така краката ѝ винаги са солидно издължени, като русокоската никак не успява да прецени, че отделните им части трябва да си съответстват. Или поне да поддържат някаква привидна хармония. И докато бедрото ѝ стига почти до небесата, областта на прасеца остава суперминиатюрна. И смешна.

За капак интернет потребителите трябва да търпят облещеното четирибуквие на Джулиана Гани, която никак не се стеснява да го пъха в лицата им. Ще рече човек, че моделката си няма нищо друго освен един голям задник. В ерата на интернет хората буквално се нагледаха на задни части и постоянното им навиране в очите им определено дразни. Друг е въпросът дали блондинката е блъскала нещо и там, или отново си играе с фотошопа, за да направи тази деликатна част от човешкото тяло що-годе апетитна. Е, освен задник, цици и окастрени крака снимките ѝ често не показват нищо друго.